Csoportot úgy hozol létre, hogy egy ikont lenyomva tartasz, és rávonszolod egy másikra. A csoport nevére kattintva átnevezheted.
Biztosan mindent visszaállítasz? A nyitólap újra a top 100 lesz, a csoportok törlődnek, és minden beállítás alapértékre áll. Igen, visszaállítom